CELEBRITIES

Πώς η Chrissy Teigen χειρίστηκε τα ρατσιστικά σχόλια ενός paparazzi, για τον άντρα της


20 Ιανουαρίου 2017

abaca-577377-427.jpg

Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτό που συνέβη στο διάσημο ζευγάρι Chrissy Teigen, John Legend. Ένας φωτογράφος-paparazzi θεώρησε ότι ήταν καλή ιδέα να προσβάλλει τον John Legend και να κάνει ρατσιστικά σχόλια για τον ίδιο, στη γυναίκα του Chrissy. Πρόκειται για μία κλασσική τακτική που ακολουθούν αρκετοί προκειμένου το θέμα να πάρει μεγάλες διαστάσεις και από τη μία να γίνουν διάσημοι και από την άλλη να καταφέρουν να κάνουν κάποια μήνυση και να κερδίσουν λεφτά. 
 

Μάλλον όμως η Chrissy ξέρει από αυτά, γι αυτό και χειρίστηκε άψογα τα ρατσιστικά σχόλια του paparazzi-μία από τις ερωτήσεις που της έκανε ήταν "αφού έχουμε εξελιχθεί από τους πιθήκους, γιατί ο John Legend υπάρχει ακόμα- και μάλιστα δεν έχασε λεπτό την ψυχραιμία της.
Όλα όσα έγιναν και άκουσε τα μοιράστηκε στο λογαριασμό της, στο twitter, με μία σειρά από tweets στα οποία ανέφερε τα ρατσιστικά σχόλια του paparazzi και περιέγραψε ότι ήταν τρομερά ευγενική και ήρεμη μαζί του αφού οι πρώτες ερωτήσεις του ήταν σχετικά με μαγειρική, μετά όμως ξεκίνησαν τα ρατσιστικά σχόλια.

Η Chrissy απάντησε στο tweet ενός follower και είπε ότι δεν υπήρχε λόγος να τσακωθεί μαζί του, αφού ο σκοπός όλων αυτών των ερωτήσεων ήταν να την κάνουν να βγει από τα ρούχα της και να καταλήξουν να τη μηνύσουν.

Όπως αναφέρει η Chrissy θα το βρουν όταν το videο αυτό κυκλοφορήσει και θα έχει μοντάζ, αφού όλα αυτά τα σχόλια θα κοπούν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.