CELEBRITIES

Η Lena Dunham μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, την ενδομητρίωση


20 Ιανουαρίου 2017

abaca-550026-021.jpg

¨Αυτή είναι η τέταρτη φορά που βρίσκομαι στο Lennox Hill Emergency Room, τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες. Τρίτη φορά με προβλήματα ωοθηκών: κάποτε ήταν ένα κάταγμα στον αγκώνα που προκλήθηκε γιατί γλίστρησα με σαγιονάρες . Αλλά αυτή είναι η τέταρτη φορά μου και πρόκειται να περάσω πολύ χρόνο σε αυτό το δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

Η ίδια ανέφερε ότι αναγκάστηκε να μπει γιατί είχε μια ενόχληση, εδώ και μία εβδομάδα και πίστευε ότι έχει κάποιο θέμα με το ουροποιητικό της σύστημα. 
"Πονούσα όλο και περισσότερο. Ξεκίνησα τα αντιβιοτικά, δεν έκαναν τίποτα και ο πόνος στη μέση και στη λεκάνη μου γινόταν όλο και πιο έντονος και έτσι τώρα είμαι εδώ για να καταλάβω αν έχω μια κύστη στις ωοθήκες μου ή κάποιο άλλο θέμα εκεί που προκαλεί το συνεχή πόνο, που μου καταστρέφει τη ζωή."

Όταν ο παραγωγός της τη ρώτησε ποια είναι η πιθανή θεραπεία που θα ακολουθήσει εκείνη απάντησε: "Ένα κολπικό υπερηχογράφημα είναι μέρος της εξέτασης. Αν αισθάνεστε ωραία για μένα, θα με βοηθήσει λίγο με τον πόνο μου."

Η Dunham περιέγραψε στο κοινό της και την εμπειρία της με τη μορφίνη: "Παίρνει τον πόνο και τον διώχνει μακριά από το σώμα σου. Ο πόνος εξαφανίζεται και δεν αντικαθίσταται σε καμία περίπτωση με κάποιον άλλον."  
Όσο για την εμπειρία της μία εβδομάδα μέσα σε νοσοκομείο, είπε ότι τα συμπτώματα που ένιωσε ήταν τρέμουλο, ιδρώτας και κλάματα: "Ένιωσα σαν να έκανα κάτι εντελώς λάθος, που ήθελα να αισθανθώ καλύτερα"
 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.