CELEBRITIES

Ο κόσμος της μόδας ευχαριστεί την Michelle Obama με τον πιο έξυπνο τρόπο


21 Ιανουαρίου 2017

Ο κόσμος της μόδας ευχαριστεί την Michelle Obama με τον πιο έξυπνο τρόπο

Εφτά σχεδιαστές, Jason Wu, Joseph Altuzarra, Christian Siriano, Monique Lhuillier, Jenna Lyons, Prabal Gurung και του οίκου Marchesa η Georgina Chapman και η Keren Craig, εξέφρασαν ευχαριστίες, στέλνοντας τις επιστολές τους.  

Ο Jason Wu, ο οποίος σχεδίασε τη δημιουργία της Πρώτη Κυρίας για τη πρώτη ορκομοσία του Barack Obama, το 2009 έγραψε:
"Σε ευχαριστούμε για την καταπληκτική υποστήριξη ου έδειξες όχι μόνο σε εμένα, αλλά σε κάθε δημιουργό που έχει όνειρα και ζει σε αυτή τη χώρα. Αποτελείτε έμπνευση για εμένα και είμαι τόσο περήφανος που έπαιξα ένα μικρό ρόλο στην εξαιρετική κληρονομιά που αφήσατε. Μπορώ να πω με περηφάνια ότι έχω φτάσει το αμερικανικό όνειρο μου."

Στο γράμμα του, ο Prabal Gurung εξέφρασε την επιθυμία του, μια μέρα η ίδια να γίνει πρόεδρος της Αμερικής. Έγραψε στην επιστολή του: Σε ευχαριστώ που μας άφησες να είμαστε μέρος της ιστορίας σου. Τα λέμε σε τέσσερα χρόνια, ως την πρώτη γυναίκα πρόοεδρο της Αμερικής."

Η Jenna Lyons του brand, J Crew, του οποίου η Michelle επιλέγει τις ζακέτες αλλά και πολλά ακόμα κομμάτια, έστειλε ένα πιο καλλιτεχνικό μήνυμα.
Στο note την ευχαρίστησαν για όλα όσα χάρισε η Michelle, χιούμορ, υποστήριξη, έμπνευση, κομψότητα, δυναμικότητα και πολλά ακόμη.

 

Η Monique Lhuillier δήλωσε ότι ήταν τιμή της που την έντυσε και αγαπάει όλα όσα έχει προσφέρει στην Αμερικανική μόδα. "Η αυτοπεποίθηση και η
ισορροπία σας σε κάθε κατάσταση αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα." 

Ο Joseph Altuzarra την ευχαρίστησε που ήταν ένα πανέμορφο μοντέλο και μία ισχυρή συνήγορος όλων των Αμερικανών. Στο τέλος ανέφερε ότι θα τους λείψει!

Οι Georgina Chapman και Keren Craig του οίκου Marchesa, της έγραψαν:

Αγαπημένη Michelle,

Tα τελευταία οκτώ χρόνια, έχετε μεταφέρει τέτοια δύναμη, εμπιστοσύνη και ισορροπία ως Πρώτη Κυρία. To ανιδιοτελής και υποδειγματικό έργο που έχετε κάνει και η επιρροή που αφήνετε πίσω σας είναι βέβαιο ότι δε θα ξεχαστεί! Σα σχεδιάστριες ήταν πραγματικά τιμή μας που φορέσατε Marchesa. Από επίσημα δείπνα σε galas, έχετε αποπνέυσει το υψηλότερο επίπεδο κομψότητας και χάρης, το οποίο θαυμάζουμε βαθύτατα.
Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει, αφήνοντας πίσω σας μια διαρκή κληρονομιά και είμαστε ενθουσιασμένες να δούμε τι θα επακολουθήσει από εσάς!

Με τις καλύτερες ευχές μας
Georgina Chapman & Keren Craig

Ο Christian Siriano έγραψε το μεγαλύτερο γράμμα σε σχέση με τους υπόλοιπους και τις έγραψε:

Αγαπημένη Michelle,
Ήταν τιμή μου να σχεδιάσω για σας, μια γυναίκα που έχω θαυμάσει τόσο πολύ τα τελευταία οκτώ χρόνια, και κάποια που θα θαυμάζω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η κληρονομιά σας ως Πρώτη Κυρία είναι υπέροχη γεμάτη φροντίδα, συμπόνια και φιλανθρωπία.
Η υποστήριξή σας σήμαινε τόσα πολλά για μένα. Ως νέος σχεδιαστής από το Maryland, ήμουν πάντα αισιόδοξος ότι η καριέρα μου θα ανθίσει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Για εμένα, εσείς ήσασταν αυτή η στιγμή. Ως η Πρώτη Κυρία μας, οι επιλογές που έχετε κάνει στην ενδυμασία σας, έχουν προσφέρει τρομερή λαμπερή προβολή, σε πολλές αμερικανικές επιχειρήσεις. Η υποστήριξή σας τόνωσε τη βιομηχανία μας και έχει καλλιεργήσει την καλλιτεχνική δημιουργικότητα.
Ανυπομονώ να ακολουθήσω τα επόμενα βήματά σας, και να δημιουργώ για εσάς για πολλά χρόνια στο μέλλον.
Σας ευχαρστώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.