CELEBRITIES

Ο άνθρωπος πίσω από την αλκαλική δίαιτα των διασήμων κινδυνεύει να φυλακιστεί


27 Ιανουαρίου 2017

abaca-542914-035.jpg

Ο συγκεκριμένος αντιμετωπίζει τώρα τον κίνδυνο φυλάκισης, όχι λόγω της δίαιτας που προωθεί αλλά επειδή λέγεται πως προσπάθησε να ασκήσει καθήκοντα γιατρού, χωρίς να έχει άδεια. Σύμφωνα με το BBC, πιάστηκε να χρησιμοποιεί εναλλακτική ιατρική σε ασθενείς με καρκίνο, δίνοντάς τους θεραπείες με baking sοda αντί για την κατάλληλη αγωγή.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που το 2010 κυκλοφόρησε το βιβλίο The pH Miracle, μέσα στο οποίο υποστηρίζει πως οι ασθένειες του ανθρώπου προκαλούνται από την οξύτητα στο αίμα, για αυτό και άρχισε να προωθεί δίαιτες με αλκαλική βάση που στόχο έχουν να εξισορροπήσουν το pH του οργανισμού, με το να τρώει κανείς λιγότερες τροφές που μεταβολίζονται σε όξινες ενώσεις και περισσότερες σε αλκαλικές.

Το 2013 η Victoria Beckham ήταν και εκείνη ανάμεσα στις stars που στράφηκαν στο συγκεκριμένο trend ενώ δεν άργησαν να ακολουθήσουν και άλλες επώνυμες όπως η Gwyneth Paltrow και η Kirsten Dunst.

Το 2016 όμως ήταν η χρονιά που ο Young κατηγορήθηκε για άσκηση ιατρικής χωρίς άδεια, κάτι που μπορεί να επιφέρει ποινή έως και 3 χρόνια, σε συνδυασμό με το ότι το πτυχίο του στη διαιτολογία δεν φέρει κάποια επίσημη αναγνώριση. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις για τους ασθενείς που δεν είδαν τα αποτελέσματα που τους υποσχέθηκε (υπάρχουν περιστατικά ατόμων που τον χρυσοπλήρωσαν και στη συνέχεια έφυγαν από τη ζωή), δήλωσε πως δεν μετανιώνει καθώς η αλκαλική του δίαιτα έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.