
Το 33χρονο μοντέλο δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλο παιδί μέχρι να ανέβει τα σκαλιά με τον 26χρονο ιδρυτή του Snapchat. Η Miranda έχει ήδη ένα παιδί, τον 6χρονο Flynn, από το γάμο της με τον Orlando Bloom.
Ενώ συνομιλούσε με το δημοσιογράφο σχετικά με την αντισύλληψη, η Miranda παραδέχθηκε πως εκείνη δεν χρησιμοποιεί κάποιο τρόπο. Αμέσως μετά της έγινε η ερώτηση αν σχεδιάζουν με τον σύντροφό της να αποκτήσουν παιδί και η απάντηση ήταν ένα ακόμα όχι. Συγκεκριμένα όχι, μέχρι να παντρευτούν, γιατί ο σύντροφός της είναι παραδοσιακός. Είπε κλείνοντας το θέμα "Δεν μπορούμε...εννοώ ότι απλά...περιμένουμε."
Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο, μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Spanchat, όπου η Miranda ανέβασε τη φωτογραφία του διαμαντένιου δαχτυλιδιού της, με ένα ειδικό φίλτρο στο οποίο ο Spiegel γονάτιζε και της ζητούσε να τον παντρευτεί.
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.