CELEBRITIES

Τι περιμένουν η Miranda Kerr και ο Evan Spiegel για να κάνουν σεξ;


9 Φεβρουαρίου 2017

abaca-534585-018.jpg

Το 33χρονο μοντέλο δήλωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλο παιδί μέχρι να ανέβει τα σκαλιά με τον 26χρονο ιδρυτή του Snapchat. Η Miranda έχει ήδη ένα παιδί, τον 6χρονο Flynn, από το γάμο της με τον Orlando Bloom.

Ενώ συνομιλούσε με το δημοσιογράφο σχετικά με την αντισύλληψη, η Miranda παραδέχθηκε πως εκείνη δεν χρησιμοποιεί κάποιο τρόπο. Αμέσως μετά της έγινε η ερώτηση αν σχεδιάζουν με τον σύντροφό της να αποκτήσουν παιδί και η απάντηση ήταν ένα ακόμα όχι. Συγκεκριμένα όχι, μέχρι να παντρευτούν, γιατί ο σύντροφός της είναι παραδοσιακός. Είπε κλείνοντας το θέμα "Δεν μπορούμε...εννοώ ότι απλά...περιμένουμε."

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο, μετά από ένα χρόνο σχέσης. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Spanchat, όπου η Miranda ανέβασε τη φωτογραφία του διαμαντένιου δαχτυλιδιού της, με ένα ειδικό φίλτρο στο οποίο ο Spiegel γονάτιζε και της ζητούσε να τον παντρευτεί.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.