CELEBRITIES

Γιατί αυτό το εξώφυλλο της Vogue με την Ashley Graham ενόχλησε τόσο πολύ


9 Φεβρουαρίου 2017

16465625-593365807522206-9056068371887423488-n.jpg

Τα μοντέλα έχουν το ένα χέρι τους πίσω και με το άλλο αγκαλιάζουν τη διπλανή τους-όλες αυτό κάνουν εκτός από την Ashley Graham, η οποία με το χέρι της κρύβει το μηρό της.  
Η λεπτομέρεια αυτή, με το χέρι του plus-sized μοντέλου φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στα social media: "Κρίμα που η Ashley Graham ήταν το μόνο μοντέλο που έπρεπε να χρησιμοποιήσει το χέρι της για να καλύψει το μηρό της."

Από την άλλη πρέπει κάθε φορά να βλέπουμε και τις δύο όψεις ενός νομίσματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι που το μοντέλο Ashley Graham είναι στο εξώφυλλο της Vogue και επιπλέον το γεγονός ότι είναι το μόνο plus-sized μοντέλο, ανάμεσα σε έξι αδύνατα, αυτό σαν εικόνα περνάει ξεκάθαρα ένα μήνυμα προς τον κόσμο. Η τοποθέτηση του χεριού της αποτελεί θέμα συζήτησης, για το αν μπήκε εκ προθέσεως εκεί ή όχι, καλό όμως είναι να είμαστε πιο αντικειμενικοί και να μην θέλουμε μόνο να κατακρίνουμε.

Το εξώφυλλο της Ashley Graham στη Vogue δικαιώνει όλες τις γυναίκες με καμπύλες

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.