CELEBRITIES

H Gigi Hadid εκπλήρωσε και τον τελευταίο από τους τρεις βασικούς στόχους της καριέρας της!


11 Φεβρουαρίου 2017

abaca-581412-020.jpg

Κατά τη συνέντευξή της στην Ellen, η Gigi της αποκάλυψε ότι το να εμφανιστεί στο show της ήταν ένα από τους τρεις βασικούς στόχους που είχε ορίσει για την καριέρα της και ο μόνος που δεν είχε τικάρει μέχρι στιγμής. "Όταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη ήθελα να γίνω εξώφυλλο στη Vogue, να βρεθώ στο Food Network και να εμφανιστώ στην Ellen. Και τώρα είμαι στην Ellen!"

Στη συνέχεια μίλησε και για τη σχέση της με τον διάσημο τραγουδιστή, Zayn Malik, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο περίπου. "Γνωριστήκαμε στα γενέθλια ενός φίλου και μετά ήταν στη Νέα Υόρκη και θα εμφανιζόταν στο show της Victoria's Secret, αλλά τα σχέδια άλλαξαν και δεν ήρθε τελικά. Έγω το έπαιζα χαλαρή και σκεφτόμουν ότι θα τον συναντήσω στο afterparty, αλλά δεν ήταν ούτε εκεί." 

Στο τέλος της ίδιας εβδομάδας βγήκα ραντεβού:"Το παίζαμε και οι δύο χαλαροί για δέκα λεπτά περίπου και μετά δεν κρατήθηκα και του είπα ότι είναι πολύ γοητευτικός. Ταιριάξαμε μαζί τόσο γρήγορα. Έχουμε την ίδια αίσθηση χιούμορ και αυτό φάνηκε και από τα videos που ανταλλάσαμε μεταξύ μας."

H Gigi Hadid είναι ένα από τα μοντέλα που εμφανίζονται στο πολυσυζητημένο εξώφυλλο της Vogue, για το τεύχος Μαρτίου.

Γιατί αυτό το εξώφυλλο της Vogue με την Ashley Graham ενόχλησε τόσο πολύ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.