CELEBRITIES

Γιατί η Adele διέκοψε την ερμηνεία της στη σκηνή των Grammys;


13 Φεβρουαρίου 2017

abaca-581910-059.jpg

Υποστηριζόμενη από μια πλήρη ορχήστρα, η αρχή της απόδοσης της Adele ήταν κάπως περίεργη, καθώς ο ήχος δεν ήταν πολύ καθαρός και έτσι η τραγουδίστρια, ζήτησε συγνώμη και ξεκίνησε από την αρχή να ερμηνεύει τη δική της εκτέλεση από το τραγούδι του George Michael, "Fastlove". 

Η εμφάνιση της Beyonce στα Grammys ήταν ένας ύμνος στο μεγαλείο της γυναικείας φύσης

Στη δεύτερη εκτέλεσή της ερμήνευσε ανατριχιαστικά το τραγούδι και η ορχήστρα που την συνόδευσε ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Η μελωδία που έβγαινε από τα πλήκτρα του πιάνου αλλά και η συγκλονιστική φωνή της διάσημης τραγουδίστριας ήταν πραγματικά μία από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς, αν όχι η καλύτερη.  

Επιπλέον η Adele άνοιξε και τη βραδιά των Grammys με το τραγούδι της "Hello". Συνολικά κέρδισε πέντε βραβεία: Album of the Year, Best Pop Vocal Album  για το album "25", Song of the Year, Record of the Year και Best Pop Solo Performance για το "Hello."

Ο George Michael, o οποίος έφυγε από τη ζωή το Δεκέμβριο απέσπασε δύο βραβεία: Album of the Year για το album του 1989 "Faith" και Best R&B Vocal Performance by a Duo or Group για το hit του 1987 με την Aretha Franklin, "I Knew You Were Waiting (For Me)."

Grammys 2017: Οι 8 καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και η 1 χειρότερη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.