CELEBRITIES

Τελικά η Adele παντρεύτηκε;


14 Φεβρουαρίου 2017

abaca-581910-070.jpg

Αφού δέχθηκε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην τελετή των Grammys, η Adele έκανε μια ομιλία που δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς είπε τα καλύτερα λόγια για την Beyoncé και το album της "Lemonade", με αποτέλεσμα η Queen Bee να μην μπορεί να σταματήσει τα δάκρυα.

Η εμφάνιση της Beyonce στα Grammys ήταν ένας ύμνος στο μεγαλείο της γυναικείας φύσης

Μετά συνέχισε ευχαριστώντας την οικογένειά της: "Grammys, το εκτιμώ, Ακαδημία, σ'αγαπώ, τον manager μου, τον άντρα μου και το γιο μου-είστε ο μόνος λόγος που το κάνω αυτό.

Γιατί η Adele διέκοψε την ερμηνεία της στη σκηνή των Grammys;

Εκτός του ότι ανέφερε τον Konecki ως «σύζυγό» της, όσο απαντούσε στις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους στα παρασκήνια, στην αίθουσα Τύπου, πολλοί ψιθύριζαν εκείνη την ώρα της δήλωσης ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί σε μια πολύ ιδιωτική τελετή .

Πάντα η διάσημη τραγουδίστρια κρατούσε τη ζωή της, μακριά από τα μάτια του κοινού, ωστόσο τους τελευταίους μήνες οι φήμες περί μυστικού γάμου όλο και περισσότερο ακούγονται και μην ξεχνάμε ότι η Adele, φωτογραφήθηκε με δαχτυλίδι στο δάχτυλο που πρέπει!

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair είχε αναφέιρει ότι ο Konecki είναι ο άντρας της ζωής της και είναι με διαφορά η πιο σοβαρή σχέση που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της. Μία τέτοια πληροφορία αρκεί για να δώσουμε ένα μεγαλύτερο ποσοστό στο μυστικό γάμο, που ακούγεται ότι έχει κάνει!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.