CELEBRITIES

Η δικαστική διαμάχη της Sofia Vergara με τον πρώην της για τα γονιμοποιημένα ωάρια


16 Φεβρουαρίου 2017

abaca-536725-016.jpg

Αυτό όμως είναι αδύνατο να συμβεί. Αυτή την εβδομάδα, η Vergara κατέθεσε έγγραφα στα οποία ρωτάει το δικαστήριο της Καλιφόρνιας αν μπορεί να μπλοκάρει αυτή τη διαδικασία του πρώην συζύγου τους, σε περίπτωση που δε δώσει την συγκατάθεσή της για κάτι τέτοιο, αναφέρει το People.

Loeb έχει κάνει κάνει συμβόλαιο, στο οποίο αναφέρει ότι είναι ενάντια στην καταστροφή των προ-εμβρύων (υποστηρίζοντας το "δικαίωμα του γονέα να προστατεύσει τη ζωή του αγέννητου παιδιού του ή της"). Ωστόσο, τα πρόσφατα δικαστικά έγγραφα της Vergara, η οποία έφτασαν στα χέρια του People, αμφισβητούν αυτή τη στάση, αφού οι πρώην του Loeb είχαν μπει σε διαδικασία έκτρωσης "ένα γεγονός, εντελώς αντιφατικό με το συμβόλαιο του Loeb.

Τα δικαστικά έγγραφα εξηγούν επίσης ότι "οι όροι της Σύμβασης αναφέρoυν ρητά ότι κανένας από τις δύο μεριές δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα γονιμοποιημένα ωάρια, που δημιουργούνται από τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης χωρίς τη ρητή έγγραφη συναίνεση της άλλης μεριάς."

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.