CELEBRITIES

Η ηθοποιός από το Harry Poter που φωτογραφήθηκε (με λιγοστά ρούχα) στο Playboy


16 Φεβρουαρίου 2017

harry-potter.jpg

Την Τρίτη ωστόσο ανακοίνωσε το τελευταίο βήμα της καριέρας της, μέσα από το λογαριασμό της στο instagram. Πρόκειται γα ένα ημίγυμνο πορτραίτο της, που θα κοσμεί τις σελίδες του γνωστού περιοδικού, Playboy. Η ίδια είναι τρομερά υπερήφανη που θα βρεθεί στις σελίδες του τεύχους Μαρτίου/Απριλίου, του διάσημου περιοδικού. Αυτό είναι το πρώτος τεύχος που θα κυκλοφορήσει και θα περιλαμβάνει γυμνά πορτραίτα, μετά την απόσυρση που έγινε πέρυσι, ενός τεύχους που περιελάμβανε αντίστοιες φωτογραφίσεις.

 

A post shared by scarlett (@scarleybyrne) on

Η Byrne ευχαρίστησε τον αρραβωνιαστικό της Cooper Hefner, γι αυτή την ευκαιρία που της δόθηκε. Ο Cooper είναι ο νεότερος γιος του ιδρυτή, Hugh, Chief Creative Founder του περιοδικού και είναι μόλις 25 χρονών.
Σχετικά με την απόφαση που πήρε να κάνει τη φωτογράφιση η ίδια ανέφερε ότι: 
"Θα είμαι η πρώτη ίσως που παραδέχεται ότι ο τρόπος με τον οποίο το περιοδικό κυκλοφόρησε και στη συνέχεια αποσύρθηκε, ήταν εντελώς λάθος. Το γυμνό δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, γιατί το γυμνό δεν είναι πρόβλημα.  Σήμερα παίρνουμε την ταυτότητά μας πίσω και ανακτούμε αυτό που είμαστε. "

 

A post shared by scarlett (@scarleybyrne) on

Έχουμε δει αρκετές φορές τον Cooper, στο instagram account της Byrne. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, απολαύσαμε αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη διάσημη, Playboy Mansion.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.