CELEBRITIES

H Nicole Kidman μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Lenny Kravitz


Αφροδίτη Σακκά

17 Φεβρουαρίου 2017

H Nicole Kidman μιλάει για τον αρραβώνα της με τον Lenny Kravitz

Όπως το γεγονός πως η Nicole Kidman υπήρξε αρραβωνιασμένη με τον Lenny Kravitz για μια μικρή χρονική περίοδο.

H Kidman, που είναι παραγωγός και πρωταγωνίστρια στην επερχόμενη σειρά του HBO, Big Little Lies, η οποία πραγματεύεται τις πολύπλοκες σχέσεις ανάμεσα σε μία ομάδα γυναικών, πρόσφατα μίλησε για τις δικές της προσωπικές σχέσεις σε μία συνέντευξη με το περιοδικό THE EDIT. Στη digital έκδοση του Net-A-Porter, η Kidman αποκαλύπτει πως το πρώην αγόρι της, Lenny Kravitz, υπήρξε και αρραβωνιαστικός της. Η διαβόητη rock τραγουδίστρια και κόρη του Kravitz, Zoë, ηθοποιός και μουσικός, πρωταγωνιστεί μαζί με την Kidman στη σειρά –δημιουργώντας μια πολύ καλή χημεία, αν πάρουμε υπόψην μας την σχέση τους από παλιά.

“Ξέρω την Zoë επειδή ήμουν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της. Το ‘χουν στο αίμα τους! Αγαπώ τον Lenny, είναι καταπληκτικός”, είπε η Kidman στο THE EDIT. H Kidman και ο Kravitz έβγαιναν για λίγο το 2003, μετά τον χωρισμό της με τον Tom Cruise. Φυσικά, οι δυο τους δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αργότερα η Kidman βρήκε τον τραγουδιστή της country, Keith Urban.

Όσο για την γνώμη της Zoë για την Kidman;

“[Η Nicole] είναι αρκετά ήσυχη και ντροπαλή, το οποίο είναι ενδιαφέρον, επειδή το τέρας ηθοποιίας που είναι, είναι τόσο εκρηκτική,” είπε η Kravitz στο THE EDIT. “Είναι τόσο καλή που μερικές φορές σου αποσπά την προσοχή. Μετά από κάθε γύρισμα θέλω να σταματήσω και να πω ‘Wow.’”

Ποιος θα το περίμενε;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.