CELEBRITIES

Καρέ καρέ η στιγμή που μπέρδεψαν τους φακέλους στα Όσκαρ


3 Μαρτίου 2017

20170226-sho-z03-763.jpg

Και να που λίγες μέρες μετά, μάλλον το κουβάρι ξετυλίγεται, ως προς το ποιος ευθύνεται για το μπέρδεμα των φακέλων.

Ποιος φταίει για το επικό Οσκαρικό λάθος που θα θυμόμαστε για χρόνια

Και όχι, δεν πρέπει να κατηγορούμε τον καημένο τον Warren Beatty, αφού εξαρχής του δόθηκε λάθος φάκελος. Όπως δείχνουν νέες backstage φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο λογιστής που εκπροσωπούσε την εταιρία PricewaterhouseCooper, Brian Cullinan, ήταν εκείνος που μπέρδεψε τους φακέλους. Ο λόγος;

Εν μέσω αγκαλιών και φιλιών στα παρασκήνια, όπου φαινόταν ξεκάθαρα πως ο Cullinan κρατούσε τις κάρτες με τα δύο τελευταία βραβεία (Ά Γυναικείου Ρόλου και Καλύτερης Ταινίας), με κάποιον άγνωστο τρόπο ο ένας κατέληξε στα χέρια του Beatty, προκειμένου στη συνέχεια να βγει και να ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Και φυσικά ήταν ο λάθος.

Ο λόγος; Την ώρα της ανακοίνωσης του προηγούμενου βραβείου, ο Cullinan είπε να τραβήξει μία φωτογραφία της νικήτριας Emma Stone, την οποία ανέβασε στο Twitter αλλά αμέσως μετά διέγραψε, αφού του είπαν πως απαγορεύεται. Αυτή λέγεται ότι ήταν και η στιγμή που αποσπάστηκε η προσοχή του, με αποτέλεσμα να δώσει στον Beatty τον λάθος φάκελο.

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, τα είδαμε επί σκηνής, με τον Cullinan να ανεβαίνει στο stage και εκείνος και μία συνάδελφό του να δίνει τον σωστό φάκελο.

Και μην ξεχνάτε:

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια το μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.