CELEBRITIES

Κάθε γυναίκα θα ήθελε ένα ανάλογο δώρο επετείου όπως αυτό που έλαβε η Sofia Vergara


8 Μαρτίου 2017

abaca-584000-131.jpg

"Ήμουν σε press tour, όταν ανακάλυψα ότι η Sofia ήταν single. Έχω μία φίλη δημοσιογράφο και με ενημέρωσε για την είδηση λίγο πριν την ανακοινώσει. Πήρα το τηλέφωνό της και αμέσως πέταξα στη Νέα Ορλεάνη για να βγω μαζί της ραντεβού."
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Νοέμβριο του 2015, σε μία τελετή στο Palm Beach, της Florida. Αρκετοί διάσημοι καλεσμένοι είχαν δώσει το παρών όπως η Reese Witherspoon, ο Channing Tatum, ενώ ο Pitbull έκανε ένα performance στο party.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και ο Joe το επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά, στη φετινή τους επέτειο. Για να δείξει την αγάπη του στη σύζυγό του, της έγραψε ένα βιβλίο 40 σελίδων, όπου μέσα έγραφε τα πάντα για τη σχέση τους, από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν, μέχρι σήμερα.  
"Της έγραψα ένα βιβλίο για δώρο επετείου. Ήταν για το πώς γνωριστήκαμε, πώς φλερτάραμε ο ένας τον άλλον, ένα βιβλίο 40 σελίδων...αγαπώ τη γυναίκα μου πολύ" ανέφερε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

"Η καλύτερη συμβουλή που μου δόθηκε σχετικά με τις γυναίκες, ήταν από ένα φίλο μου, ο οποίος με ρώτησε: "Όταν διαφωνείτε προτιμάς να είσαι σωστός ή χαρούμενος; Εγώ θέλω να είμαι χαρούμενος κάθε λεπτό."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.