CELEBRITIES

Η Kristen Stewart εξηγεί γιατί όλα αυτά τα χρόνια δε μιλούσε για την προσωπική της ζωή


8 Μαρτίου 2017

20161024-zaa-a123-318.jpg

"Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα τόσα πολλά μάτια πάνω μου, ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι αυτή η κατάσταση επηρεάζει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων γύρω μου. Τότε ήταν η ευκαιρία να μοιραστώ κάτι μικρό που ήταν δικό μου, για να κάνω κάποιους άλλους ανθρώπους να αισθανθούν καλύτερα. 
Από την άλλη αν μπορούσα, θα κρατούσα μυστική την προσωπική μου ζωή για πάντα. Όταν έβγαινα με τον Rob, το κοινό ήταν ο εχθρός μου και αυτός δεν είναι ένας τρόπος που μπορείς να ζήσεις. Ήμουν τόσο μπερδεμένη, τώρα όμως έχω συνειδητοποιήσει ποια είμαι!"

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας "Personal Shopper", η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε πραγματικά αγνώριστη, με ξυρισμένο, κατάξανθο κεφάλι. Αυτή η νέα, ακραία αλλαγή ήρθε να υποδεχτεί εκείνη στις 6 Μαρτίου όπου εμφανίστηκε στο LA, 6 Μαρτίου, με σκούρα ρίζες και κοντό μαλλί.
Μαζί με το promo της ταινίας της, η Kristen λανσάρισε και το νέο της look. Εκτός από το hairstyle επέλεξε smokey eyes και ένα total black look. 

Ενώ η ίδια δήλωσε ότι δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για το νέο της κούρεμα, το "Just Jared" ανέφερε ότι αυτή η αλλαγή είναι για τη νέα της ταινία "Underwater", στην οποία, ένα υποβρύχιο επιστημονικό πλήρωμα αναγκάζεται να παρευρεθεί σε ένα επικίνδυνο ταξίδι για επιβίωση μετά από ένα σεισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.