CELEBRITIES

Kate Beckinsale: Τα βάζει με τον σκηνοθέτη της μετά από 16 χρόνια


11 Μαρτίου 2017

abaca-584000-046.jpg

Μιλώντας στην εκπομπή του Graham Norton, η Kate δήλωσε ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε ο σκηνοθέτης της συγκεκριμένης ταινίας. "Δε νομίζω ότι ήμουν ακριβώς το στιλ της ηθοποιού που έψαχνε ο Michael Bay. Νομίζω δεν του άρεσε που δεν είχα στήθος πιο μεγάλο από το κεφάλι μου και που δεν ήμουν ξανθιά. Είχα μόλις γεννήσει την κόρη μου και είχα χάσει κάποια κιλά αλλά μου είπαν ότι αν έπαιρνα τον ρόλο θα έπρεπε να γυμανστώ και απλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μια νοσοκόμα του 1940 χρειαζόταν να κάνει κάτι τέτοιο".

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας πως ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν τη θεωρούσε γοητευτική. "Όταν τον ρωτούσαν για εμένα, έλεγε πως δεν ήμουν τόσο όμορφη ώστε να με ζηλεύει το γυναικείο κοινό. Το έλεγε σε όλους όπου πηγαίναμε. Και πήγαμε σε πολλά μέρη". Να φανταστούμε εδώ δεν ισχύει το "περασμένα ξεχασμένα". Και καλά κάνει βέβαια.


Ο περιβόητος σκηνοθέτης βέβαια δεν το άφησε έτσι και προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. "Υποθέτω πως ήμουν "ο κακός" πριν 16 χρόνια απλά επειδή της πρότεινα έναν trainer επειδή είχε μόλις γεννήσει ένα πανέμορφο μωρό - και επρόκειτο να λάβει μέρος σε μια ταινία με αρκετή δράση. Μια σημείωση προς τους δημοσιογράφους: Το 95% των πρωταγωνιστών στις ταινίες έχουν προπονητές και πίνουν πράσινους χυμούς".


Λέτε να συνεχιστεί αυτή η κόντρα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.