CELEBRITIES

Η Mischa Barton και το σκάνδαλο με το πορνογραφικό υλικό


Αφροδίτη Σακκά

15 Μαρτίου 2017

mischabarton.jpg

“Η Ms.Barton δεν συναινεί σε οποιαδήποτε δημοσιοποίηση τέτοιων φωτογραφιών,” γράφει η δήλωση από τη Lisa Bloom. “Πιστεύει πως καταγράφηκαν χωρίς τη συναίνεσή της από κάποιον με τον οποίο έβγαινε εκείνη την εποχή.”

H δήλωση συνεχίζει διευκρινίζοντας πως πρόκειται για περίπτωση εκδικητικού πορνογραφικού περιεχομένου, “μία μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης.” H Barton ζει στην Καλιφόρνια, που είναι η πρώτη πολιτεία που έκανε την πράξη αυτή παράνομη, όπως σημειώνει και η Bloom.

“Έχω ένα μήνυμα για οποιονδήποτε προσπαθήσει να κυκλοφορήσει αυτές τις φωτογραφίες ή τα videos της Ms. Barton: θα σας βρούμε και θα σας κυνηγήσουμε. Θα σας ασκήσουμε πλήρη δίωξη υπό κάθε διαθέσιμο ποινικό και αστικό δίκαιο.”

“Μπορείτε να προχωρήσετε με δική σας ευθύνη.”

Tον Ιανουάριο, η Barton μπήκε οικιοθελώς στο νοσοκομείο αφού εμφάνισε παράξενη συμπεριφορά στο σπίτι της και οι γιατροί ανακάλυψαν το χάπι του βιασμού GHB στον οργανισμό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.