CELEBRITIES

Οι Mary-Kate και Ashley Olsen αποκαλύπτουν τι σημαίνει να ζεις σαν κι εκείνες


Αφροδίτη Σακκά

16 Μαρτίου 2017

olsentwins.jpg

Οι 30χρονες δίδυμες, μίλησαν σε μία σπάνια συνέντευξη με το online περιοδικό του Net-A-Porter, The Edit, για το πώς μπορούν να ισορροπούν την προσωπική τους ζωή και την καριέρα τους, προσπαθώντας να μένουν έξω απ’ το επίκεντρο της προσοχής.  Έχουν ένα lifestyle brand, τα Elizabeth & James και μία σειρά ρούχων, ονόματι The Row.

Oι αδερφές αποφεύγουν να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής και αποφεύγουν τα social media. Δεν ποζάρουν για φωτογραφήσεις και προσπαθούν να πουλήσουν το brand και όχι τα πρόσωπά τους. Παρά την επιτυχημένη καριέρα τους, οι δύο δηλώνουν πως ζουν εντελώς νορμάλ ζωές.

Η Mary-Kate, παντρεμένη με τον Γάλλο τραπεζίτη, Olivier Sarkozy, 47, αναφέρει: “Πρέπει να βρεις αυτό που σε βοηθάει να χαλαρώνεις και αν δεν τον έχεις, πρέπει να το ψάξεις. Αλλιώς ‘καίγεσαι’ και δεν είσαι παραγωγική.”

H Ashley, λατρεύει να περνάει χρόνο με το αγόρι της, οικονομολόγο και συλλέκτη τέχνης, Richard Sachs, 58.

“Πάντα ήμουν εργατική. Μου πήρε πολύ μέχρι να μπορέσω να μάθω να κάνω διακοπές.”

Oι Mary-Kate και Ashley Olsen δηλώνουν πως δεν τους νοιάζουν τα trends. Θέλουν να κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν καλά και να δείχνουν καλά. Έχει να κάνει με το να ντύνεσαι για τον εαυτό σου και για τη στιγμή.

 

Gallery: Δείτε παρακάτω τι κοινό έχουν στο μακιγιάζ τους οι αδερφές Olsen.

[gallery-716416]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.