CELEBRITIES

Η Amanda Seyfried έκανε τον γάμο που όλες ονειρευόμαστε


17 Μαρτίου 2017

amanda-seyfried-wedding-cover.jpg

Η Amanda Seyfried έγκυος στο πρώτο της παιδί

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 όταν συνεργάστηκαν στο The Way We Get By, όπου και υποδύονταν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Εκείνη την περίοδο ο Sadoski βρισκόταν σε διαδικασία χωρισμού από την σύζυγό του με την οποία υπήρξε μαζί για 8 χρόνια ενώ η Seyfried έβγαινε ακόμη με τον τότε σύντροφό της, τον επίσης ηθοποιό Justin Long. Η σχέση τους λοιπόν δεν ξεκίνησε παρά μήνες αργότερα, όταν πρωταγωνίστησαν και πάλι μαζί στην ταινία The Last Word.

Ο Sadoski βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του James Corden «The Late Late Show» και δήλωσε σχετικά με το μυστήριο: «Πήγαμε απλά οι δυο μας στην εξοχή, βρήκαμε έναν αρμόδιο εκπρόσωπο και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε». Μάλιστα περιέγραψε το όλο σκηνικό ως τέλειο. «Ήταν ακριβώς όπως έπρεπε να είναι. Ήμασταν απλά οι δυο μας» ενώ δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει ότι ο μόνος καλεσμένος ήταν ο σκύλος τους τον οποίο στη συνέχεια πήγαν βόλτα και μετά γύρισαν σπίτι. «Άκου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ, που θαυμάζω και σέβομαι περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο».

Τι ζευγάρι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.