CELEBRITIES

H Katy Perry αποκάλυψε πως δεν φίλησε απλά ένα κορίτσι...


Αφροδίτη Σακκά

20 Μαρτίου 2017

katyperry.jpg

Η τραγουδίστρια εξήγησε τη σημασία πίσω από το κομμάτι ‘I Kissed A Girl’ που βγήκε το 2008. “Λέω τις αλήθειες μου και ζωγραφίζω τις φαντασιώσεις μου μέσα σε αυτά τα μικροσκοπικά pop κομμάτια. Για παράδειγμα, ‘I kissed a girl and I like it.’ Για να είμαι ειλικρινής, έκανα πολλά παραπάνω από αυτό.”

H pop star μίλησε για το πώς δυσκολεύτηκε με τη σεξουαλικότητά της μεγαλώνοντας με δύο γονείς πάστορες και τραγουδώντας στην εκκλησία. Αναφέρει πως ήξερε από μικρή πως η σεξουαλικότητα δεν ήταν “μαύρο και άσπρο” και πως στην αρχή προσπάθησε να “pray the gay away” αλλά όσο γνώριζε όλο και πιο πολλούς ανθρώπους της LGBTQ κοινότητας, άλλαξε ολόκληρη η οπτική της. “Βρήκα το ταλέντο μου και το ταλέντο μου μου γνώρισε ανθρώπους έξω από τη φούσκα μου και η φούσκα μου άρχισε να διαλύεται,” είπε. “Αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν να κάνουν με τίποτα από αυτά που με δίδαξαν να φοβάμαι. Ήταν οι πιο ελεύθεροι, δυνατοί, καλόψυχοι άνθρωποι που είχα γνωρίσει ποτέ. Διέγειραν το μυαλό μου και γέμισαν την καρδιά μου με ευτυχία και χόρευαν με χαρά όσο το έκαναν. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά μαγεία  και είναι μαγικοί επειδή ζουν την αλήθεια.”

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της Katy Perry με Moschino 

[gallery-458302]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.