CELEBRITIES

H μικρή Suri Cruise είναι ολόιδια η μαμά της, Katie Holmes


Αφροδίτη Σακκά

20 Μαρτίου 2017

katieholmessuricruise.jpg

“Aγαπώ τους γλυκούς μου, που με εμπνέουν με όλα τους τα επιτεύγματα και τις υπέροχες καρδιές τους και που φωτίζουν τόσο πολύ τις ζωές μας!,” έγραψε η 38χρονη ηθοποιός στο Instagram, την Κυριακή.

Η Katie Holmes μίλησε πρόσφατα για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία μετά την ηθοποιία για χάρη της κόρης της, Suri.

“Αυτή η βιομηχανία είναι τόσο άστατη, και ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς πού μπορεί να βρεθείς,” είπε στο Town & Country. “Με τη σκηνοθεσία μπορώ να πω πως έχω αυτό το παράθυρο και τότε θα το πραγματοποιήσουμε.  Το παιδί μου είναι το πιο σημαντικό άτομο για εμένα και η ανατροφή της υπερτερεί της δουλειάς μου αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό που είμαι παρούσα και έχει μία σταθερή, αθώα παιδική ηλικία. Νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορώ να κάνω αυτό που κάνω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο από το να βλέπεις το παιδί σου να πετυχαίνει.”

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο τρυφερές στιγμές της Katie Holmes με την κόρη της, Suri

[gallery-690307]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.