CELEBRITIES

Η Beyonce κάνει το όνειρο αυτής της κοπέλας με καρκίνο, πραγματικότητα


Αφροδίτη Σακκά

23 Μαρτίου 2017

beyonce.jpg

“Σε αγαπάω,” είπε η star και μέλλουσα μαμά στη Banks, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους. Η Banks, που φοιτά στο Alief Hastings High School, στο Houston του Texas, έχει περάσει το περισσότερο από το τελευταίο της έτος στο MD Anderson Cancer Center, μαχόμενη με ένα σπάνιο τέταρτο στάδιο καρκίνου. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το σχολείο οργάνωσε μία ειδική τελετή αποφοίτησης πιο νωρίς απ’ το κανονικό, έτσι ώστε να παρευρεθεί και η Banks, που το nickname της είναι ‘Ebob’.

Για δώρο αποφοίτησης, οι συμμαθητές της ξεκίνησαν ένα hashtag, #ΕΒΟΒMEETSBEYONCE, στα social media, έτσι ώστε να τραβήξουν την προσοχή της Beyonce και έτσι η Ebony να μπορέσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

“Η Beyonce είναι ένα από τα είδωλά της. Την εκτιμά τόσο πολύ, γι΄αυτό προσπαθούμε να το βάλουμε στο Twitter και στο Instagram για την τραβήξουμε την προσοχή,” είπε μία απ’ τις μαθήτριες.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη φωτογράφηση εγκυμούνης της Beyonce

[gallery-716233]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.