CELEBRITIES

H τελευταία αποκάλυψη για τη σχέση της Melania και του Donald Trump


Αφροδίτη Σακκά

28 Μαρτίου 2017

melania.jpg

Ακόμα και όταν η Melania θα μετακομίσει στη Washington τον Ιούνιο, φαίνεται πως το ζευγάρι πάλι θα κρατάει την απόστασή του. Όπως αναφέρουν πηγές στη US Weekly, το ζευγάρι δεν κοιμάται καν στο ίδιο κρεβάτι:

Πολλές διαφορετικές πηγές αναφέρουν πως το πρώην μοντέλο –που αυτή τη στιγμή μένει 200 μίλια μακριά από τη Washington D.C., στο Trump Tower όσο Barron τελειώνει τη σχολική χρονιά- αρνείται να μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τον Trump ακόμα και τις σπάνιες φορές που βρίσκονται στην ίδια πόλη. “Έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες,” λέει μία άλλη πηγή. “Ποτέ δεν κοιμούνται μαζί –ποτέ.” (Μία τρίτη πηγή αναφέρει πως κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο αλλά σε ξεχωριστά κρεβάτια.)

Σύμφωνα με μία συνέντευξη στο GQ το 2016, η Melania είχε πει: “Το κλειδί για την επιτυχία είναι ξεχωριστά μπάνια”. Μήπως τελικά για τους ίδιους είναι ξεχωριστά σπίτια;

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.