CELEBRITIES

H Paris Jackson ήξερε ακριβώς τι να φορέσει στα GLAAD Awards


Αφροδίτη Σακκά

3 Απριλίου 2017

parisjackson2.jpg

Προς τιμήν της βραδιάς, η οποία γιορτάζει τους καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν την LGBTQ+ κοινότητα, Jackson φόρεσε μία πολύχρωμη τουαλέτα Yanina Couture, η οποία ήταν πραγματικά ένα έργο τέχνης.

Για την ακρίβεια, το "Bird of Happiness" φόρεμα της Ρωσίδας σχεδιάστριας, Yulia Yanina, το οποίο περιλαμβάνει και μία κομψή κάπα, έχει σκοπό να δείχνει σαν πολύχρωμο πουλί. Την συγκεκριμένη βραδιά, όμως, τα πολύχρωμα φτερά είχαν σκοπό να τιμήσουν όχι μόνο την LGBTQ+ κοινότητα αλλά και τον Gilbert Baker, δημιουργό της πολύχρωμης σημαίας, που έφυγε από τη ζωή το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Όπως αναφέρεται στο E!, η Jackson παρουσίασε το βραβείο 'Outstanding Comedy Series' στο cast της ταινίας Transparent. Η ίδια, ωστόσο, πήρε σίγουρα το βραβείο για την καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς. Στο Instagram, η Paris έδωσε τα εύσημα για το φρέσκο look της στη make-up artist, Beau Nilson, στη hairstylist Bridget Brager για το ντελικάτο κότσο της και στην Edie Parker για το ασημένιο της clutch.

 

 

Gallery: Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Paris Jackson στα GLAAD Awards

[gallery-716545]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.