CELEBRITIES

Αυτή η ταινία παραλίγο να έχει διαφορετικό τέλος γιατί το κοινό μισούσε την Julia Roberts


Αφροδίτη Σακκά

3 Απριλίου 2017

juliaroberts.jpg

Στη ρομαντική ταινία, My Best Friend's Wedding, η Julia Roberts είναι μία γυναίκα που συνειδητοποιεί πως είναι ερωτευμένη με τον καλύτερό της φίλο και αποφασίζει να διαλύσει τον επικείμενο γάμο του με μία πολύ νεότερη γυναίκα (την Cameron Diaz που είναι πραγματικά γεννημένη γι' αυτόν τον ρόλο). Όπως ξέρουμε την ταινία, η Julia Roberts καταλήγει να χορεύει με τον editor και μέντορά της, George (Rupert Everett). Ωστόσο, στην αυθεντική version η Julia γνωρίζει έναν άλλον ερωτικό σύντροφο -τον οποίο παίζει ο John Corbett!

O σκηνοθέτης, P.J. Hogan, είπε στο Εntertainment Weekly πως το τέλος της ταινίας άλλαξε, επειδή το κοινό που είδε την ταινία δοκιμαστικά, μίσησε την Julia Roberts και δεν πίστευε πως της άξιζε να βρει την αγάπη χωρίς να πάρει πρώτα ένα μάθημα.

Το studio βέβαια δεν ήθελε να καταλήξει η Julia μόνη και έτσι αποφάσισαν να της δώσουν την ευκαιρία να πάρει αγάπη -απλά στα χέρια του αγαπημένου της gay φίλου.

Τέλος καλό, όλα καλά!

 

Gallery: Δείτε ακόμη την αλλαγή της Julia Roberts από καστανή σε ξανθιά

[gallery-309298]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.