CELEBRITIES

Η Melania Trump προκαλεί έντονες αντιδράσεις για μία ακόμη φορά


Αφροδίτη Σακκά

4 Απριλίου 2017

melaniatrump.jpg

Από τη μία πλευρά, πολλοί σχολίασαν την ειρωνεία της απροκάλυπτης επίδειξης πλούτου στο επίσημο πορτραίτο του Λευκού Οίκου στο πλαίσιο των προσπαθειών της τωρινής διοίκησης των ΗΠΑ να μιλήσει και να απευθύνει έκκληση προς την εργατική τάξη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Στο μεταξύ, άλλοι σύγκριναν το πορτραίτο της Trump με αυτό της Michelle Obama, σε σχέση με το πώς η τωρινή Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιδεικνύει εμφανώς τα πλούτη της.

Οι γυναίκες στην πολιτική, ιστορικά έχουν λάβει περισσότερη κριτική για το κόστος του ντυσίματός τους σε σχέση με τους άνδρες συναδέλφους τους -το είδαμε με την Hillary Clinton όταν ήταν Πρώτη Κυρία, γερουσιαστής, Secretary of State και υποψήφια για την προεδρία), με την Michelle Obama (άσχετα με το ότι είχε ιδιαίτερες προτιμήσεις για brands σε προσιτές τιμές) και τώρα με την Trump. Βέβαια, το ότι φόρεσε ένα τόσο κατάφωρα ακριβό αντικείμενο στο επίσημο πορτραίτο του Λευκού Οίκου, σε μία περίοδο που πολλά δημόσια προγράμματα βρίσκονται σε κίνδυνο -όπως το Planned Parenthood- δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε κάνει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.