CELEBRITIES

Πρώτη φορά βλέπουμε τα φυσικά μαλλιά της Michelle Obama


Αφροδίτη Σακκά

4 Απριλίου 2017

michelleobama.jpg

Ωστόσο, υπάρχει ένα στιλ με το οποίο δεν είχαμε δει ποτέ την Obama -τα φυσικά της μαλλιά. Ο Wright έχει επιβεβαιώσει πως η Michelle Obama έχει 100% φυσικά μαλλιά (και όχι τρέσσες), το 2014. Kατά τη διάρκεια των χρόνων, έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες της Obama στο internet, με μαλλιά afro, που είναι φτιαγμένες στο Photoshop, αφού η Obama πάντα προτιμάει να έχει ισιωμένα μαλλιά στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μέχρι τώρα.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στο Twitter όπου φαίνεται η Michelle, με μία σγουρή, ογκώδη αλογοουρά και ένα μαντήλι με prints γύρω από το κεφάλι. Δεν αναφέρεται πού ή πώς τραβήχτηκε η φωτογραφία, αλλά τα social media δεν άργησαν να πάρουν φωτιά και το συγκεκριμένο tweet έχει γύρω στα 30.000 retweets, μέχρι τώρα.

 

Δεν είναι σίγουρο το αν η Michelle Obama εμφανίστηκε σκόπιμα με τα φυσικά της μαλλιά, αλλά είναι σίγουρα ένα πολύ θετικό γεγονός σε σχέση με την απενοχοποίηση των φυσικών μαλλιών των έγχρωμων γυναικών.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.