CELEBRITIES

H Mel B κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις για το σύζυγό της


Αφροδίτη Σακκά

5 Απριλίου 2017

melb.jpg

Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις βίαιης σωματικής κακοποίησης, αλλά η Mel B ισχυρίζεται, επίσης, πως ο Belafonte χρησιμοποίησε σεξουαλικό εξαναγκασμό και εκβιασμό για να την υποχρεώσει να συμμετέχει σε threesomes με αγνώστους, τα οποία κατέγραφε κρυφά. Κάθε φορά που προσπαθούσε να αντισταθεί σε αυτές τις σεξουαλικές επαφές, εκείνος απειλούσε να βγάλει τις κασέτες στη δημοσιότητα και "να καταστρέψει την καριέρα της". Το 2014, γεμάτη από "συναισθηματική και σωματική εξάντληση", η Mel B είπε πως προσπάθησε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας ένα τεράστιο κουτί με ασπιρίνες. Συνειδητοποιόντας πως είχε κάνει λάθος, προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο, αλλά ο Belafonte την σταμάτησε. Μετά, όπως αναφέρεται, [την έριξε] στο υπνοδωμάτιο, [κλείδωσε] την πόρτα και "[της είπε] να πεθάνεις σκύλα!"

Σύμφωνα με το TMZ, η εντολή για προστασία της Mel B και των τριών παιδιών της εγγυήθηκε τη Δευτέρα και ο Belafonte αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.