CELEBRITIES

O Ian McKellen αποκαλύπτει γιατί δεν πήρε τον ρόλο του Dumbledore


Αφροδίτη Σακκά

5 Απριλίου 2017

ianmckellen.jpg

Μιλώντας στο HARDtalk του BBC, ο ηθοποιός είπε πως του είχαν προτείνει τον ρόλο του Dumbledore στο Harry Potter, μετά τον θάνατο του Richard Harris, που είχε τον original ρόλο. 

Τότε ο παρουσιαστής, Stephen Sakur, ανέφερε μία φράση που είχε πει ο Harris για τον McKellen και μερικούς άλλους ηθοποιούς ως "τεχνικά καταπληκτικούς αλλά χωρίς πάθος". Ο McKellen είπε πως αυτό ήταν "ανοησία" αλλά είναι όντως ο λόγος που απέρριψε τον ρόλο: "Όταν επικοινώνησαν μαζί μου και είπαν πως ενδιαφέρονται να είμαι στις ταινίες του Harry Potter, δεν είπαν σε ποιον ρόλο. Κατάλαβα τι σκεφτόντουσαν και δεν μπορούσα.. δεν μπορούσα να πάρω τον ρόλο από κάποιον ηθοποιό που ήξερα πως δεν με ενέκρινε."

Ωστόσο, δεν τον πειράζει που δεν έβαλε ακόμα ένα τεράστιο franchise στο βιογραφικό του, λέγοντας αστειευόμενος "Εγώ είμαι ο αληθινός μάγος," για τον ρόλο του ως Gandalf.

Αυτή τη στιγμή ο McKellen εμφανίζεται στο Beauty and The Beast ως Gogsworth.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.