CELEBRITIES

H Jennifer Lopez επιτέλους ανέβασε το νέο της αγόρι στο Instagram


Αφροδίτη Σακκά

10 Απριλίου 2017

jenniferlopez.jpg

Διάβαστε εδώ: Αυτός είναι νέος σύντροφος της Jennifer Lopez

Υπάρχει, βέβαια, ένα μέρος που η J.Lo άργησε να δείξει το νέο της έρωτα: Το Instagram. Πριν από μερικές εβδομάδες, η Lopez ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό, που περιλάμβανε εκείνη και τον αγαπημένο της σε μία γλυκιά στιγμή, αλλά το διέγραψε γρήγορα. Τώρα, όμως, φαίνεται να το πήρε απόφαση τελικά.

 

H τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία που φαίνονται τα πόδια της να ακουμπούν στα πόδια κάποιου άλλου σε έναν καναπέ, με matching, κάτασπρα αθλητικά παπούτσια. Η τηλεόραση στο background φαίνεται να δείχνει ένα παιχνίδι των Yankees (ο Alex Rodriguez είναι πρώην μέλος της ομάδας) και εκτός και αν η J.Lo ήθελε απλά να δείξει το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό, είναι σχεδόν σίγουρο πως το παρακαλοθούσε με τον Rodriguez, αφού εκείνος πρέπει να παραμείνει ενημερωμένος για το baseball για τη νέα του θέση ως αθλητικός αναλυτής.

Τι γλυκό ζευγάρι!

 

Gallery: Δείτε ακόμη εικόνες από το πολυτελές σπίτι της Jennifer Lopez

[gallery-632435]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.