CELEBRITIES

O Orlando Bloom μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό με την Katy Perry


Αφροδίτη Σακκά

12 Απριλίου 2017

orlandobloom.jpg

Διαβάστε εδώ: H Katy Perry μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Orlando Bloom

Στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού Εlle, o Bloom είχε μόνο καλά λόγια να πει για την Perry, με την οποία χώρισε τον Μάρτιο μετά από ένα χρόνο μαζί. 

"Είμαστε φίλοι. Όλα καλά. Είμαστε μεγάλοι πλέον," είπε. "Τυχαίνει να είναι κάποια που είναι πολύ δημόσιο πρόσωπο, αλλά δεν νομίζω οτι ενδιαφέρεται κανείς για το τι κάνω εγώ. Ούτε θα έπρεπε. Είναι μεταξύ μας. Είναι καλύτερο να δίνεις το καλό παράδειγμα στα παιδιά και να δείξεις πως [οι χωρισμοί] δεν χρειάζεται να περιλαμβάνουν μίσος." 

Επιπλέον, ο Bloom αναφέρθηκε και σε εκείνες τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει το περσινό καλοκαίρι, όπου βρισκόταν σε μία σανίδα στη θάλασσα, εντελώς γυμνός. Εξομολογήθηκε στο Εlle, πως ήταν "υπερβολικά απρόσμενο" τι ότι οι paparazzi είχαν καταφέρει να βγάλουν φωτογραφίες στις ιδιωτικές διακοπές του με την Perry.

"Δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε τέτοια θέση αν ήξερα πως θα συνέβαινε αυτό," είπε. "Έχω φωτογραφηθεί χιλιάδες φορές με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους. Έχω καλό radar. Ήμασταν εντελώς μόνοι για πέντε μέρες -τίποτα γύρω μας. Δεν υπήρχε τρόπος να δει κανείς τίποτα. Είχα μια στιγμή ελευθερίας."

"Τι να σου πω;" συνέχισε. "Σημείωμα προς τον εαυτό μου: Δεν είσαι ποτέ ελεύθερος. Ha!"

Πραγματικά αληθινός -και διπλωματικός- Orlando Bloom.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλοκαιρινές διακοπές της Katy Perry και του Orlando Bloom

[gallery-668515]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.