CELEBRITIES

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο του Prince


Αφροδίτη Σακκά

18 Απριλίου 2017

prince1.jpg

Διαβάστε εδώ: Η ιστορία που ο Prince δεν μπόρεσε ποτέ να αφηγηθεί

Μερικά από τα ισχυρά παυσίπονα που βρέθηκαν στο συγκρότημα κατοικιών του μουσικού, έξω από τη Μινεάπολη, είχαν συνταγογραφήσεις στο όνομα του φίλου και σωματοφύλακα του, όπως έδειξαν οι ένορκες βεβαιώσεις και τα εισαγγελικά εντάλματα.

Πραγματοποιήθηκαν έρευνες στον υπολογιστή του Prince, στα αρχεία των κινητών των φίλων του και συνεντεύξεις με τους συνεργάτες του. Τον Οκτώβριο του 2016, ονομάστηκε "ενεργή έρευνα για ανθρωποκτονία" στα έγγραφα, αλλά κανείς δεν έχει κατηγορηθεί μέχρι τώρα.

Ο Prince, βρέθηκε νεκρός στο συγκρότημα κατοικιών, στις 21 Απριλίου του 2016, σε ηλικία 57 ετών. Η επίσημη αιτία θανάτου του, δόθηκε ως τυχαία, αυτοδιοικούμενη υπερδοσολογία του παυσίπονου, ονόματι φαινταλύνη. Δεν βρέθηκαν ποτέ συνταγογραφήσεις για φαινταλύνη -είναι ένα ισχυρό φάρμακο, 50 φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη. Τα έγγραφα διατηρούνταν σφραγισμένα μέχρι και τη Δευτέρα, αφού οι εισσαγελείς του Carver County, της Minnesota, φοβήθηκαν πως πιθανοί μάρτυρες μπορεί να διέφευγαν ή αποδεικτικά στοιχεία να καταστρεφόντουσαν.

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις του Prince

[gallery-601924]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.