CELEBRITIES

Το σημάδι πως η βασιλική οικογένεια έχει δεχθεί τη Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

20 Απριλίου 2017

meghanmarkle152860.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς προετοιμάζεται η Meghan Markle για τη ζωή της ως πριγκίπισσα

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Suits και πρώην editor-in-chief του Tig, έχει αξιοποιήσει μερικές πολύ χρήσιμες πηγές για να πλοηγηθεί στα σκαμπανευάσματα του βρετανικού πρωτοκόλλου, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του US Weekly. Ο προσωπικός γραμματέας του πρίγκιπα Harry, Edward Lane Fox, αλλά και ο γραμματέας επικοινωνιών, Jason Knauf, έχουν φανεί ανεκτίμητοι στην ηθοποιό, σύμφωνα με μία ανώνυμη πηγή. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, επίσης την βοηθούν όσον αφορά το πώς να αντιμετωπίσει την προσοχή που δέχεται. "Την έχουν δεχθεί στην οικογένεια. Είναι χαρούμενοι να βλέπουν τον Harry χαρούμενο," αναφέρει η πηγή στο US Weekly.

Ωστόσο, το πιο εμφανές σημάδι πως έχει γίνει αποδεκτή από την οικογένεια είναι όχι το γράμμα του Kensington Palace που γράφθηκε για λογαριασμό της, ούτε και η πρόσκληση στο γαμήλιο πάρτι της Pippa Middleton (αφού απαγορεύεται να παρευρεθεί στην τελετή). Είναι το γεγονός πως περνάει από τις πύλες του Kensington Palace με εξαιρετική ευκολία, αντί για τη συνηθισμένη μέθοδο που περιλαμβάνει πολλαπλές μορφές ταυτοποίησης και μία πρόσκληση από ένα μέλος που διαμένει εκεί. "Ο Harry έχει ξεκαθαρίσει πως η [Meghan] θα πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως όλοι όσοι μένουν εκεί," είπε η πηγή. 

Κάτι μας λέει πως δεν αργεί ένας ακόμα βασιλικός γάμος.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς αυτή η γυναίκα ντύνεται ακριβώς σαν την Kate Middleton απλά πιο φθηνά

[gallery-716567] 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.