CELEBRITIES

Η Caitlyn δίνει λεπτομέρειες για το σεξ με την Kris Jenner


Αφροδίτη Σακκά

20 Απριλίου 2017

krisjenner47193.jpg

Διαβάστε εδώ: Τόσα χρήματα βγάζει η Kris Jenner από τα παιδιά της

Σε ένα νέο trailer που παρουσίασε το E! για το επερχόμενο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, η Kris μιλάει στις κόρες της, Kim Κardashian και Khloe Kardashian, σχετικά με το πόσο νευρίασε όταν διάβασε το χειρόγραφο. "Δεν έχω θυμώσει ποτέ περισσότερο, απλά δεν μπορώ να κάθομαι άπραγη πια. Τελείωσε," είπε η Kris αφού εξήγησε πως η βραβευμένη Caitlyn έχει γράψει πράγματα που την πλήγωσαν.

Η Caitlyn αναφέρεται στη σεξουαλική της ζωή με την Kris και μιλάει για το γεγονός πως δεν ένιωθε ποτέ άνετα με το σεξ -ούτε στο παρελθόν, ούτε όταν ήταν παντρεμένη μαζί της. Αυτό σε συνδυασμό με άλλες προσωπικές πληροφορίες που φαίνεται να έχει γράψει όσον αφορά τον γάμο τους, εξόργισαν απόλυτα την Kris.

Aπ' ότι φαίνεται, η Kris αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα όσον αφορά το βιβλίο, αφού σε μία άλλη σκηνή από το επερχόμενο επεισόδιο, εμφανίζεται να έρχεται αντιμέτωπη με την Caitlyn. "Μην τολμήσεις να το κάνεις αυτό, γιατί δεν πρόκειται να το συζητήσω," λέει η Caitlyn ψυχρά, στην Kris.

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικά από τα πιο κλασσικά looks της Kris Jenner

[gallery-716393] 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.