CELEBRITIES

Η Katy Perry αντέγραψε τις Kardashians και το παραδέχεται


Αφροδίτη Σακκά

24 Απριλίου 2017

katyperry99452.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς η Katy Perry ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της

Σύμφωνα με την Perry, δεν ήταν οι 100% οι Kardashians που ενέπνευσαν αυτό το look -ακόμα κι αν το συγκεκριμένο hairstyle το έχουμε δει πολλές φορές στις εμφανίσεις τους.

Αν δεν είστε πιστή follower της Katy στο Snapchat, τότε ίσως η απάντηση στο ποια ήταν η πραγματική έμπνευση πίσω απ' τη φωτογραφία, να σας εκπλήξει. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δοκιμάσει το "unicorn frappuccino" και μοιράστηκε την εμπειρία με τους fans της. Ενώ δεν η γεύση δεν της άρεσε πραγματικά, η Perry δήλωσε πως ήταν το ρόφημα που ενέπνευσε το hair look της.

Συμπεριλαμβανομένων των εκατομμυρίων likes που πήρε η Perry για τη φωτογραφία, είναι και τα likes της Kim Kardashian και της Kylie Jenner. Η Kim, μάλιστα, άφησε και comment με emojis που στέλνουν φιλιά. Ξέρεις, λοιπόν, πως το look σου είναι πετυχημένο όταν το επικροτούν οι ίδιες οι Kardashians.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της Katy Perry με Moschino

[gallery-458302]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.