CELEBRITIES

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έγινε 75 ετών!


26 Απριλίου 2017

20160803-bap-g203-264.jpg

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι μάλλον η πιο δυναμική γυναίκα που γνώρισε το Χόλιγουντ. Και ταλαντούχα ταυτόχρονα – είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει ο τρόπος που ερμηνεύει ή σκηνοθετεί.

Επίσης έχει πολλές πρωτιές οι οποίες ορίζουν τη λεγόμενη γυναικεία χειραφέτηση. Είναι η πρώτη άσχημη γυναίκα που έγινε σύμβολο του σεξ. Είναι η πρώτη ντίβα που είχε τόσους νεότερους άνδρες. Είναι η πρώτη ηθοποιός που αναμείχθηκε τόσο σε βάθος με την κινηματογραφική διαδικασία: έπαιζε, σκηνοθετούσε και υπέγραφε την παραγωγή σε πολλές ταινίες της. Είναι η πρώτη γυναίκα που γύρισε την πλάτη στα Στούντιο, ιδρύοντας τη δική της κινηματογραφική εταιρεία μαζί με τον Πολ Νιούμαν και τον Σίντεϊ Πουατιέ. Ηταν η πρώτη που αντιτάχθηκε σε όλες τις επιταγές που έθετε το Χόλιγουντ – πολιτικές, θρησκευτικές, προσωπικές, επαγγελματικές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.