CELEBRITIES

Θυμάστε τότε που ο Donald Trump φλέρταρε με τη Samantha στο Sex & The City;


Αφροδίτη Σακκά

30 Απριλίου 2017

samanthajones.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς η Melania Trump έσωσε τον Donald Trump από ακόμα μία γκάφα

Το 1999, ο Trump έκανε μια σύντομη εμφάνιση στο όγδοο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του SATC, διάρκειας 20 δευτερολέπτων. Το σκηνικό είναι ένα bar στο οποίο η Samantha (Kim Cattrall) πίνει το ποτό της μετά τη δουλειά. Συγχρόνως, ακούγεται η φωνή της Carrie να λέει "H Samantha, ένα Cosmopolitan και ο Donald Trump. Δεν γίνεται πιο Νέα Υόρκη απ' αυτό."

Ο Trump φαίνεται να μιλάει με έναν άντρα ονόματι Ed (Bill McHugh), με τον οποίο η Samantha βγαίνει ραντεβού σε εκείνο το επεισόδιο. Η Samantha γυρνάει και κοιτάει τον Trump για ένα δευτερόλεπτο, ενώ εκείνος την κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω και χαμογελάει. Όταν η Samantha γυρνάει την πλάτη της, ο Trump κοιτάει τον συνάδελφό του και κάνει ένα καταφατικό νεύμα. (Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια υπόθεση για το τι θα μπορούσε να έχει πει εδώ ο Trump, πολύ πιθανό να ήταν κάτι πολύ προσβλητικό).

Τότε, ο πολύ σοβαρός businessman, Trump, πρέπει να φύγει και λέει στον Ed "Άκου, πρέπει να φύγω. Αλλά σκέψου το," αναφερόμενος λογικά σε κάποια φοβερή συμφωνία. "Θα είμαι στο γραφείο μου στο Trump Tower." (Μα, φυσικά).

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα του επεισοδίου με τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο SATC.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το πώς η Ivanka Trump αλλάζει το χρώμα των ματιών της αναλόγως με την περίσταση

[gallery-716602]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.