CELEBRITIES

Έτσι πέρασαν οι αδερφές Obama την τελευταία νύχτα στον Λευκό Οίκο


Αφροδίτη Σακκά

3 Μαΐου 2017

obamas.jpg

Διαβάστε εδώ: Πρώτη φορά βλέπουμε τα φυσικά μαλλιά της Michelle Obama

"Έκαναν sleepover, γιατί τα κορίτσια μου είναι τόσο φυσιολογικά, είπαν 'Λοιπόν, οκτώ κορίτσια θα κοιμηθούν εδώ γιατί είναι η τελευταία φορά και θέλουμε pizza και θέλουμε και nuggets." Kαι σκέφτομαι, αλήθεια τώρα;" είπε η Michelle. 

Η πρώην Πρώτη Κυρία, είπε επίσης πως υπήρξαν και κάοια δάκρυα την ημέρα που η οικογένεια έπρεπε να φύγει επίσημα. "Οπότε, εκείνη τη στιγμή της αλλαγής, πριν ανοίξουν οι πόρτες και καλωσορίσουμε τη νέα οικογένεια, τα παιδιά μας έφευγαν από την πίσω πόρτα με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρετώντας τους ανθρώπους," είπε η Οbama.

Μετά, αστειεύθηκε για το ότι εκείνη συγκρατούσε τα συναισθήματά της. "Δεν ήθελα να έχω δάκρυα στα μάτια γιατί ο κόσμος θα πίστευε σίγουρα πως έκλαιγα εξαιτίας του νέου προέδρου ," είπε.

Οι Obamas παραμένουν στην Washington έτσι ώστε η Μalia να τελειώσει το σχολείο, ενώ η Sasha κάνει internship στη Νέα Υόρκη.

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της Sasha Obama

[gallery-716148]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.