CELEBRITIES

O Jimmy Kimmel έκανε μια συγκινητική ανακοίνωση για τη γέννηση του γιου του


Αφροδίτη Σακκά

3 Μαΐου 2017

jimmykimmel.jpg

Διαβάστε εδώ: Γιατί ο Richard Gere δεν έχει δει το Pretty Woman εδώ και 27 χρόνια;

Δυστυχώς, τρεις ώρες αφού γεννήθηκε, οι γιατροί πρόσεξαν κάτι ασυνήθιστο στο νεογέννητο. Απ' ότι αποδείχτηκε, το μωρό γεννήθηκε με μία καρδιακή νόσο που απαιτούσε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. 

"Τη Δευτέρα το πρωί, ο Dr. Vaughn Starnes άνοιξε το στήθος του και επιδιόρθωσε ένα από τα δύο ελαττώματα στην καρδιά του. Πήρε ένα χειρουργικό νυστέρι και έκανε ενός είδους μαγεία που δεν μπορώ καν να περιγράψω," είπε ο Kimmel, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. "Άνοιξε τη βαλβίδα, και η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. Ήταν οι μεγαλύτερες τρεις ώρες της ζωής μου."

Την Κυριακή που μας πέρασε, το μωρό του Jimmy και της Molly, βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στο νέο του σπίτι. 

΄"Πάει πολύ καλά. Τρώει. Κοιμάται. Ούρησε πάνω στη μητέρα του σήμερα καθώς προσπαθούσε να του αλλάξει πάνα. Κάνει όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνει," αστειεύθηκε ο Jimmy. "Είναι το καλύτερο πράγμα.'

Ο Jimmy ευχαρίστησε όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του, αλλά και το Children's Hospital στο Los Angeles που φρόντισαν τον γιο του. Τέλος, ευχαρίστησε τη γυναίκα του και ευχήθηκε στις οικογένειες και τα παιδιά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής, παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού της Katherine Heigl

[gallery-716196]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.