Γιατί προκλήθηκε πανικός στο παλάτι του Buckingham πριν λίγο

Αφροδίτη Σακκά
Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017
queenelizabeth.jpg

Σήμερα το πρωί, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' κάλεσε ολόκληρο το παλάτι του Buckingham σε μία επείγουσα συνάντηση. Με αφορμή αυτό κυκλoφόρησαν διάφορες φήμες σε σχέση με την υγεία του πρίγκιπα Philip και την θέση της βασίλισσας της Αγγλίας. Ωστόσο, πηγές επιβεβαίωσαν στη Daily Mail πως οι φήμες αυτές δεν ισχύουν και πως η υγεία και των δύο δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε εδώ: Το ένα πράγμα που πρέπει να κάνει η Kate Middleton όταν βλέπει τη βασίλισσα

Βασιλικοί υπάλληλοι από όλη τη χώρα κλήθηκαν στο Λονδίνο και επρόκειτο να ενημερωθούν στις 10 το πρωί, από τον Lord Chamberlain και το δεξί χέρι της βασίλισσας, Private Secretary Sir Christopher Geidt. Ακόμα και το προσωπικό που βρίσκεται πολλά χρόνια στο παλάτι, έμεινε στο σκοτάδι σχετικά με την επείγουσα συνάντηση και ανέφεραν πως ήταν "ιδιαίτερα ασυνήθιστο" και δημιούργησαν φήμες περί κάποιου είδους ανακοίνωσης για τη μονάρχη ή τον σύζυγό της, Δούκα του Εδιμβούργου.

Ο Buckingham Palace αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το περί τίνος επρόκειτο η συνάντηση, αλλά επιμένει πως δεν υπάρχει "λόγος ανησυχίας", πως η βασίλισσα χαίρει άκρας υγείας και δεν έχει υπάρξει κάποιος θάνατος στην οικογένεια.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς αυτή η γυναίκα αναδημιουργεί τα looks της Kate Middleton πιο φθηνά

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα