CELEBRITIES

Η αποκάλυψη για την πρώην σύντροφο του Barack Obama


4 Μαΐου 2017

barackobama.jpg

Διαβάστε εδώ: O Barack Obama κάνει με χαρά αυτό που κάθε άντρας βαριέται να κάνει

Το πρώην ζευγάρι, έμεναν μαζί για χρόνια πριν ο Obama κάνει την πρόταση γάμου, όταν ήταν 25 χρονών. Η Jager ήταν 23 χρονών τότε και οι γονείς της πίστευαν πως ήταν πολύ μικρή για να παντρευτεί. Του είπε, "Όχι ακόμα," σύμφωνα με ένα review του βιβλίου από τη The Washington Post. 

Λίγο αργότερα στη σχέση τους, η Jager είπε πως οι πολιτικές φιλοδοξίες του Οbama άρχισαν να αποτελούν εμπόδιο στη σχέση τους. Σε συνδυασμό με αυτό, αναφέρει πως ο Obama θεωρούσε πως ήταν η "μοίρα" του να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ και πως για να το κάνει αυτό θα έπρεπε να προσδιορίζεται ως Αφροαμερικανός και μόνο -πράγμα που για εκείνον και σύμφωνα με τη Jager, είπε πως δεν γινόταν αν η σύντροφός του ήταν λευκή.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Οbama συνέχισε να βγαίνει με τη Jager, on and off, κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς του στη σχολή νομικής. Εκείνη περίπου την περίοδο, γνώρισε την Michelle Robinson, που αργότερα θα γινόταν η σύζυγος του και πρώτη κυρία. Όσο πιο έντονα γίνονταν τα συναισθήματά του για τη Robinson, η σχέση του με την Jager τελείωσε οριστικά, όπως αναφέρει το βιβλίο.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.