CELEBRITIES

MTV Movie Awards: Ο λόγος της Emma Watson ήταν για Όσκαρ


Αφροδίτη Σακκά

8 Μαΐου 2017

emmawatson.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς φτιάχτηκε το iconic φόρεμα της Emma Watson απ’ το Beauty and The Beast

"Ευχαριστώ πολύ. Ευχαριστώ. Αρχικά, θα ήθελα να πω κάτι για το βραβείο το ίδιο. Το πρώτο βραβείο για ηθοποιία στην ιστορία που δεν διαχωρίζει τους υποψήφιους σύμφωνα με το φύλο τους, λέει κάτι για το πώς αντιλαμβανόμαστε την ανθρώπινη εμπειρία. Η κίνηση του MTV να δημιουργήσει ένα βραβείο ηθοποιίας χωρίς φύλο θα σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα. Για εμένα υποδηλώνει πως η ηθοποιία έχει να κάνει με την ικανότητα να μπαίνεις στη θέση κάποιου άλλου και αυτό δεν χρειάζεται να χωρίζεται σε δύο διαφορετικές κατηγορίες."

"Είμαι τόσο περήφανη που είμαι κομμάτι μιας ταινίας [Beauty & The Beast] που γιορτάζει την ποικιλομορφία, την παιδεία, την ένταξη, τη χαρά και την αγάπη, όπως κάνει αυτή."

"Και θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν από εσάς που με ψηφίσατε. Ευχαριστώ τόσο πολύ. Taraji, δεν μπορώ να σε δω, αλλά, Daniel, James, Hailee, όλους σας, είναι προνόμιο που ήμουν υποψήφια δίπλα σας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που συνέβαλλαν στο να έχω αυτή την ευκαιρία και με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την Emma Watson με το θρυλικό φόρεμα της Belle στο Beauty & The Beast

[gallery-713083]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.