CELEBRITIES

H εμφάνιση της Brigitte Macron που θύμισε κάτι από Melania


Αφροδίτη Σακκά

15 Μαΐου 2017

brigittetrogneux2.jpg

Διαβάστε εδώ: Η σημασία του να είναι η Brigitte Macron Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Ιδιαίτερα θηλυκή, κομψή και sexy, η Trogneux συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες και matching τσάντα, επίσης του οίκου Louis Vuitton και έκανε την είσοδό της στο Élysée Palace, στο Παρίσι.

Η (solo) είσοδός της στο παλάτι, ωστόσο, δεν άργησε να δημιουργήσει ντόρο στα social media, αφού πολλοί σύγκριναν την Ralph Lauren εμφάνισή της με αυτή της Melania Trump στην τελετή ορκωμοσίας του Donald Trump και φυσικά, την αισθητική της Jackie Kennedy που υιοθέτησαν και οι δύο πρώτες κυρίες. 

Η Τrogneux ενώ τήρησε μεν την γαλλική αισθητική όσον αφορά το ντύσιμό της, υπήρξαν, βέβαια, λεπτομέρειες που σχολιάστηκαν όπως οι military λεπτομέρειες στο σακάκι της και το μήκος της φούστας της που ήταν μερικά εκατοστά πάνω από το γόνατο (το γαλλικό πρωτόκολο απαιτεί το μήκος του ρούχου να φτάνει μέχρι και το γόνατο). Τα Γαλλικά media εξύμνησαν την Trogneux για την "cool συμπεριφορά" και το δυναμικό, "wonderwoman" στιλ της.

Μπορεί να μην έλειψαν οι συγκρίσεις, αλλά κάτι μας λέει πως η Brigitte Trogneux-Macron πρόκειται να λανσάρει ένα ιδιαίτερα προσωπικό και ξεχωριστό First Lady style που θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Δείτε στην gallery ολόκληρη την εμφάνιση της Brigitte Trogneux-Macron.

[gallery-716855]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.