CELEBRITIES

7 πράγματα που αποκάλυψε η βοηθός της Kim Kardashian


Αφροδίτη Σακκά

17 Μαΐου 2017

stephanie-shepherd.jpg

Διαβάστε εδώ: Η North West φωνάζει να σταματήσουν να τη φωτογραφίζουν

Η Kris Jenner έχει εξαιρετική δύναμη

"Aν κάποιος της πει όχι [της Kris Jenner], δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιμείνει και να πει 'Δεν το αποδεχόμαστε αυτό, πάρε κάποιον τηλέφωνο και κάντο να συμβεί'. Αυτή η γυναίκα πραγματικά μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να αλλάξει τον κόσμο. Και με κάποιο τρόπο, διαχειρίζεται όλα αυτά τα παιδιά, τις καριέρες όλων, και πάντα σιγουρεύει πως κάθε βοηθός, κάθε μέλος του προσωπικού έχει από ένα δώρο τα Χριστούγεννα, σταλμένο στο σπίτι του με μία κάρτα. Και είναι ένα πραγματικά καλό δώρο. Είναι ο άνθρωπος που θέλω να γίνω μία μέρα," είπε στο Refinery29.

H λαμπερή ζωή είναι δύσκολη -ειδικά για μία βοηθό

"Μην ξεχνάτε πως όταν είσαι βοηθός, με όλη αυτή τη λάμψη έρχονται οι βαλίτσες και οι τσάντες και να παίρνεις πάνω σου το λάθος όταν δεν εμφανίζεται το αμάξι ή όταν η πτήση έχει καθυστέρηση ή όταν κάτι πάει λάθος."

Αλλά, έχει και τα καλά της

Η Shepherd έχει φυσικά πάρα πολλά προϊόντα Kimoji, μια ντουλάπα από merch, Life of Pablo, ευκαιρίες να την βάψει ο Mario Dedivanovic και ένα ζευγάρι μπότες, δώρο ειδικά για εκείνη από τον Kanye West.

Η γυμναστική είναι κολλητική

"Το να είσαι δίπλα στην Kim, την Kourtney και την Khloe, με κάνει να γυμνάζομαι συνέχεια. Δεν ήμουν πολύ της γυμναστικής πριν από αυτό, αλλά εκείνες γυμνάζονται ευλαβικά," είπε η Shepherd στο Refinery29.

O Kanye West έχει πολύ humor

"Ξέρει ο κόσμος πως είναι αστείος; Ξέρω πως όλοι νομίζουν πως είναι τόσο σοβαρός και σκεπτικός, αλλά είναι επίσης αστείος, με κάνει να γελάω πάρα πολύ και μερικές φορές σκέφτομαι αν είναι ακατάλληλο που γελάω τόσο πολύ!"

Θα έδινε τη ζωή της για την Kim

H Shepherd ήταν στο διαμέρισμα στο Παρίσι όταν έγινε η ληστεία. Αφού σιγούρεψε πως όλα έχουν μπει σε τάξη μετά το συμβάν, η Sepherd θεωρεί την προστασία της Kim προσωπική της ευθύνη. "Όπου κι αν είμαστε, το ένστικτό μου είναι να την προστατέψω," είπε. "Πραγματικά θα έδινα τη ζωή μου για εκείνη."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις γυναίκες-σωσίες της Kim Kardashian

[gallery-716834]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.