CELEBRITIES

Πέθανε ο τραγουδιστής Chris Cornell


18 Μαΐου 2017

chris-cornell.jpg

Μιλώντας στο The Associated Press, ο εκπρόσωπος τύπου Brian Bumbery ανακοίνωσε πως ο Cornell πέθανε το βράδυ της Τετάρτης στο Detroit. Λίγες ώρες μετά τη συναυλία των Soundgarden στο Fox Theatre στο Detroit, απ' όπου είναι και το παρακάτω video που ανέβηκε στο YouTube

Ο ίδιος χαρακτήρισε το θάνατο του τραγουδιστή «αναπάντεχο και ξαφνικό» και είπε πως η σύζυγος του Cornell, Βίκυ Καραγιάννη και η οικογένειά του είναι σοκαρισμένοι. Στην ίδια ανακοίνωση, ο Bumbery δήλωσε πως η οικογένεια του τραγουδιστή θα συνεργαστεί στενά με τον ιατροδικαστή για να καθορίσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ παρακαλούν τον κόσμο να σεβαστεί την ιδιωτικότητά τους στη δύσκολη αυτή στιγμή.

Ο Cornell με τη Βίκυ Καραγιάννη, Αμερικανίδα Ελληνικής καταγωγής, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, μία κόρη την Toni, 13 ετών και τον Christopher Nicholas, ετών 12. Τον γιο του Chris Cornell έχει βαφτίσει η Άννα Βίσση. 

 

Update 19/5/2017: O Chris Cornell αυτοκτόνησε δι 'απαγχονισμού, όπως επιβεβαιώθηκε από τον Wayne County Medical Examiner, σύμφωνα με το Associated Press. O οικογενειακός φίλος που του ζητήθηκε να τσεκάρει την κατάσταση του τραγουδιστή από τη σύζυγό του, Vicky, τον βρήκε ξαπλωμένο στο πάτωμα του μπάνιου, με ένα σχοινί γύρω απ' τον λαιμό του.

Update 18/5/2017: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Cornell βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του δωματίου του, στο ξενοδοχείο MGM Grand Detroit, αφού η σύζυγός του ζήτησε από έναν οικογενειακό φίλο να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρισκόταν. Ο εκπρόσωπος της Detroit police, Michael Woody, είπε στο Associated Press πως ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως πιθανή αυτοκτονία: "Ο θάνατος του Chris Cornell είναι πιθανόν να οφείλεται σε αυτοκτονία. Αν και δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες σχετικά με το τι οδήγησε τους αστυνομικούς στο να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, μπορώ να πω πως υπήρχαν σημαντικά στοιχεία στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής."

Ο Cornell βρισκόταν σε περιοδεία με τους Soundgarden και έκανε tweets σχετικά με μία sold out συναυλία που έπαιξε με το συγκρότημα στο Detroit, λίγες ώρες πριν το θάνατό του.

Η rock συνάδελφοί του απέτισαν φόρο τιμής στα social media, συμπεριλαμβανομένων των Jimmy Page, Mark Lanegan, Billy Idol και τον κιθαρίστα των Red Hot Chilli Peppers, Dave Navarro.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.