CELEBRITIES

Γιατί όλοι ασχολούνται με αυτή τη νέα εμφάνιση της Melania Trump;


25 Μαΐου 2017

melania-trump-veil.jpg

Η πρώτη κυρία διάλεξε γι αυτή τη συνάντηση ένα μαύρο μακρυμάνικο Dolce & Gabbana φόρεμα και ένα μαύρο βέλο για να καλύψει τα μαλλιά. Στο ίδιο στιλιστικό ύφος κινήθηκε και η Ivanka Trump

Ωστόσο, τα outfits και των δύο προκάλεσαν θέμα συζήτησης στα social media: Γιατί οι κυρίες Trump κάλυψαν τα μαλλιά τους στην επίσκεψή τους στο Βατικανό, αλλά όχι στη Σαουδική Αραβία; 

Αυτό που ίσως να μην είναι ευρέως γνωστό είναι πως υπάρχουν λόγοι, που έγινε. 

"Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Βατικανού, οι γυναίκες οι οποίες έχουν κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πάπα, είναι υποχρεωμένες να φοράνε μακρύ μανίκι, μαύρο επίσημο ένδυμα και βέλο για να καλύπτουν το κεφάλι τους", είπε η υπεύθυνη τύπου της Melania Trump, Stephanie Grisham. 

H Grisham είπε επίσης στο CNN πως στη Σαουδική Αραβία δεν έγινε το ίδιο, διότι δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που να την υποχρεώνει. Σε αντίθεση με τις γυναίκες που είναι από εκεί, οι γυναίκες που είναι επισκέπτριες δεν χρειάζεται να καλύπτουν το κεφάλι τους. 

Δείτε μερικές ακόμα εμφανίσεις της Melania Trump στην gallery που ακολουθεί

[gallery-716145]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.