CELEBRITIES

Η Kim Kardashian στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη


30 Μαΐου 2017

kim.JPG

Διαβάστε εδώ: Η Kim Kardashian μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες από το γάμο της

Η reality star μίλησε για το ότι προσπαθεί να είναι όσο πιο παρούσα γίνεται για την οικογένειά της, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο που περνάει στο κινητό της και στα social media. Σίγουρα, υπήρξε μείωση στην διαδικτυακή της παρουσία μετά τη γέννηση των παιδιών της και μετά τη ληστεία στο Παρίσι.

Η συγκεκριμένη εκπομπή είναι ιδιαίτερα μοναδική, αφού δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να κάνει ερωτήσεις στους celebrities, σε live αναμετάδοση, πράγμα που οδήγησε στο η Kim να ερωτηθεί κάτι που πολύς κόσμος καιγόταν να μάθει: "Έχετε μιλήσει εσύ και η Taylor Swift μετά από εκείνο το Snapchat story?" H απάντηση ήταν ένα απότομο "Όχι."

Επίσης, η Kim κατέστρεψε την ιδέα πως οι πράξεις της πλήγωσαν τη σχέση της αδερφής της, Kendall Jenner με την Swift, λέγοντας πως η Kendall δεν ήταν ποτέ στο squad της τραγουδίστριας. Ουπς.

H (γενναία) Kim, έπαιξε επίσης το παιχνίδι, "Plead the Fifth", στο οποίο μπορεί να μην απαντηθεί μόνο μία ερώτηση. Η Kardashian, όμως, τις απάντησε όλες και ανάμεσα σε αυτές, μίλησε για το χωρισμό της Kylie Jenner με τον Tyga -και συγκεκριμένα για την ανακούφιση που ένιωσε.

Επίσης, εξομολογήθηκε πως οι πιθανότητες να ξαναμιλήσει η μητέρα της, Kris Jenner, με την Caitlyn Jenner, είναι 2% και αυτό μόνο και μόνο για χάρη της Kendall και της Kylie. Ουπς (ξανά).

Η Kim, όπως και πολλές γυναίκες, ένιωσε την κοινωνική πίεση να παντρευτεί μέχρι την ηλικία των 30. Αλλά "μέχρι το ταξίδι του μέλιτος" ήξερε πως ο πρώτος της γάμος με τον Kris Humphries δεν επρόκειτο να κρατήσει.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις γυναίκες που μοιάζουν εκπληκτικά με την Kim Kardashian

[gallery-716834]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.