CELEBRITIES

Γνωρίστε τον Milo, γιο του Mel Gibson, ηθοποιό και μοντέλο


Αφροδίτη Σακκά

5 Ιουνίου 2017

18879266-1910244159265260-532067725518831616-n.jpg

Διαβάστε εδώ: H Sarah Jessica Parker κάνει σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της

Η πρώτη φωτογράφηση του Milo από τότε που προστέθηκε στη celebrity λίστα του πρακτορείου, το οποίο αντιπροσωπεύει την κόρη του Ewan McGregor, Clara και τον γιο του Sean Penn, Hopper, ήταν για το περιοδικό W. Στη συνέντευξη που τη συνοδεύει, ο Milo μιλάει για το πώς απομακρυνόταν όσο μπορούσε από τα φώτα της δημοσιότητας, καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας του, και για το ότι δούλευε ως ηλεκτρολόγος για πέντε χρόνια, αφού τελείωσε το σχολείο, πριν αποφασίσει να βρεθεί μπροστά στον φακό της κάμερας. Έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο στην ταινία Hacksaw Ridge, το 2016.

 

A post shared by Wilhelmina (@wilhelminamodels) on

"Όταν μεγαλώνεις και δεν σε σπρώχνουν προς μία κατεύθυνση, σε κάνει να νιώθεις πως αν πας προς εκείνη την κατεύθυνση, μπορεί να μην είναι OK," είπε ο Milo στο περιοδικό. "Αλλά όσο μεγάλωνα συνειδητοποίησα πως ήταν η ζωή μου, και ήθελα να είμαι ηθοποιός επειδή το αγαπώ."

Μπορείτε να βρείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Gallery: Δείτε ακόμη 13 celebrities που η ηλικία τους θα σας ξαφνιάσει

[gallery-716261]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.