CELEBRITIES

Θα έπρεπε να υπάρχει αυτό το video της Blue Ivy στο internet;


Αφροδίτη Σακκά

6 Ιουνίου 2017

blueivy.jpg

Διαβάστε εδώ: H Beyonce ανέβασε την πιο συγκινητική φωτογραφία της Blue Ivy

Το ΤΜΖ δημοσίευσε ένα video της μικρής, από το ρεσιτάλ μπαλέτου του σχολείου της, το Σάββατο, και ναι, η Blue Ivy ήταν πράγματι καταπληκτική, όπως αναφέρει και ο τίτλος του άρθρου. Αλλά το γεγονός πως το video, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού και όχι δημόσιου event, έχει γίνει viral, είναι λίγο ανησυχητικό.

Φαίνεται πως το video πουλήθηκε στο συγκεκριμένο site, πράγμα που σημαίνει πως κάποιος γονιός που βρισκόταν στο event, το παραχώρησε. Είναι σίγουρα άβολο να πουλάς προσωπικό υλικό οποιουδήποτε celebrity, αλλά αν πάρουμε υπόψιν μας πως η Blue Ivy είναι 5 χρονών, τότε μιλάμε για παραβίαση ιδιωτικότητας. Δεν είναι καν μία φωτογραφία ενός διάσημου παιδιού, είναι υλικό μέσα από ιδιωτικό event σε σχολείο και αμφιβάλλουμε αν οι Carters περίμεναν να το δουν να κάνει τον γύρο του internet.

Αν κάποιος άλλο γονιός, πούλησε όντως το υλικό για προσωπικό του όφελος, τότε τι λέει αυτό για το πώς αντιμετωπίζουμε τα celebrity παιδιά; Το video είναι όμορφο, αλλά δεν παύει να είναι μία ματιά στην προσωπική ζωή της οικογένειας. Και η οικογένεια ενδεχομένως να μην θέλει να το δει να παίζει σε όλα τα media -όπως και οι υπόλοιποι γονείς για τα παιδιά τους αντίστοιχα. Ας αφήσουμε τα παιδιά να είναι παιδιά, ανεξάρτητα με το ποιοι είναι οι γονείς τους.

 

Gallery: Δείτε ακόμη την υπέροχη φωτογράφηση εγκυμοσύνης της Beyonce

[gallery-716233]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.