CELEBRITIES

O Barack Obama και ο Justin Trudeau βγαίνουν για δείπνο και το internet σπάει


Αφροδίτη Σακκά

8 Ιουνίου 2017

obamatrudeau.jpg

gg

O Obama βρέθηκε στην πόλη για να κάνει μία ομιλία στο Montreal Chamber of Commerce. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Obama μίλησε για τον Trump, χωρίς καν να πει το όνομά του, αναφέροντας την "προσωρινή απουσία της Αμερικάνικης ηγεσίας", ενώ επαίνεσε τους Αμερικανούς δημάρχους και κυβερνήτες που στήριξαν τη συμφωνία του Παρισιού για τη κλιματική αλλαγή, μόνοι τους.

Φυσικά, όλα αυτά σε κάνουν να πεινάς, οπότε, μετά την ομιλία, ο Obama και ο Trudeau πήγαν για φαγητό. Διάλεξαν το εστιατόριο, Liverpool House, σύμφωνα με το Montreal Gazette, ενώ άνθρωποι στεκόντουσαν και στις δύο πλευρές του δρόμου προσπαθώντας να ρίξουν μια ματιά μέσα στο εστιατόριο.

Οι δύο τους ήταν πολύ χαλαροί, με τα μανίκια των πουκαμίσων τους γυρισμένα προς τα πάνω, ενώ οι στάση του σώματος και των δύο αποδείκνυε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και φυσικά, φιλικότητα. Οι δύο πολιτικοί ανέβασαν τη συνάντησή τους στα social media και όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter πήρε φωτιά.

Όταν βγήκαν από το εστιατόριο, το κοινό τους υποδέχτηκε με επευφημίες.

Eνδεχομένως η καλύτερη συνάντηση που έχει υπάρξει εδώ και καιρό.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.